نحوه خواندن صیغه توسط مرد

نحوه خواندن صیغه توسط مرد
فهرست این نوشتار:
حضرت آیت الله مکارم شیرازی
نحوه خواندن صیغه اگر خود مرد وکیل باشد [صیغه عقد موقت]
پرسش :زنی را که عده طلاق او تمام شده پس از تعیین مهریه و مدت صیغه از او چنین وکالت گرفتم:خانم فلانی آیا به بنده وکالت میدهید شمارابه عقد موقت آقای فلانی(خودم)بامهریه معلوم و مدت معلوم دربیاورم؟
پس از تایید او باتوجه به رساله صیغه راچنین خواندم:متعت موکلتی موکلک فی المدة المعلومه عل المهر المعلوم \” و خود نیز \”قبلت\” گفتم
آیا این صیغه صحیح میباشد؟
پاسخ :
خیر، باید این گونه باشد، مَتّعتُ مُوَکِّلَتی لِنَفسی فِی المُدَّهِ المَعلومَه عَلیَ المَهر المَعلوم.
قَبِلتُ.
نحوه اجرای صیغه اگر خود مرد وکیل زن باشد [صیغه عقد موقت]
پرسش :اگر مرد بخواهد صیغه موقت را جاری کند و زن قبول کند، صحیح است؟ متن صیغه چگونه می شود؟ اگر مردی بخواهد زنی را وکالتاً برای خود عقد موقت کند چه باید بگوید؟
پاسخ :در صورت اول مرد بگوید من تو را برای این مدت و این مهریه به همسری خود درآوردم و زن هم قبول کند و در صورت دوم مرد بگوید موکله خودم فلان کس را برای این مدت و با این مبلغ به عقد خودم درآوردم، بعد بگوید من هم قبول کردم.
منبع: سایت هدانا برگرفته از استفتائات آیت الله العظمی مکارم شیرازی .