فايل صوتي قرائت حمد و سوره نماز
فايل صوتي قرائت حمد و سوره نماز
فايل صوتي قرائت حمد و سوره نماز مقام معظم رهبري را در اينجا گوش كنيد و با استفاده از آن مي توانيد با يك قرائت صحيح آشنا بشويد. انشاالله با تكرار و تمرين تلفظ نماز رو بصورت صحيح و كامل ياد بگيريم.
تبصره:
ملاک در صحّت قرائت را مي توانيد از اين سوال و جوابي كه در اجوبه الاستفتائات آمده، استفاده نماييد.
س ۴۶۵: استفتاء زير از حضرت امام(قدّس سرّه) شده است:
با توجه به تعدد اقوال در تلفظ «الضاد» در علم تجويد، شما به کدام قول عمل مىکنيد؟
امام(قدّس سرّه) در پاسخ نوشته اند: شناخت مخارج حروف بر اساس نظرات علماى تجويد، واجب نيست، بلکه بايد تلفظ هر حرفى بهصورتى باشد که نزد عُرف عرب صدق کند که آن حرف را ادا کرده است.
سؤال ما اين است که اولاً: عبارت «نزد عرف عرب صدق کند که آن حرف را ادا کرده است» به چه معنى است؟
ثانياً: آيا قواعد علم تجويد هم همانند قواعد علم صرف و نحو از عرف و کلام عرب استخراج نشده است؟ در اين صورت چگونه مىتوان قائل به جدايى آن دو از ريشه خود شد؟
ثالثاً: اگر براى کسى از طريق معتبر يقين حاصل شود که حروف را هنگام قرائت از مخارج صحيح خود ادا نمى کند و يا بهطور کلى حروف و کلمات را صحيح تلفظ نمى نمايد و زمينه مناسبى براى يادگيرى از جميع جهات دارد، مثل اين که استعداد خوبى و يا فرصت مناسبى براى فراگيرى اين علم دارد، آيا واجب است در حد استعداد سعى در آموختن قرائت صحيح نمايد؟
ج: ملاک در صحّت قرائت، موافقت آن با نحوه قرائت اهل لغتى است که قواعد تجويد از آنها گرفته شده است. بنا بر اين اگر اختلاف نظرات علماى تجويد در کيفيت تلفظ يکى از حروف ناشى از اختلاف آنان در فهم نحوه تلفظ اهل لغت باشد، مرجع حل اختلاف، خود عرف اهل لغت است. ولى اگر اختلاف نظرات آنان ناشى از اختلاف خود آنان در کيفيت تلفظ باشد، مکلّف در انتخاب هر يک از آن اقوال مخيّر است. کسى که قرائت خود را صحيح نمىداند، بايد در صورت تمکن براى يادگيرى قرائت صحيح اقدام نمايد.
آموزش تصویری تصحیح قرائت حمد و سوره (فيلم)
آموزش قرائت نماز (همراه زائر)
آموزش قرائت نماز؛توسط دکتر حمیدرضا مستفید (صوتي)
سلام با تشکر از سایت خوبتون امکان دانلود صوت قرائت حضرت آقا را بگذارید.
سلام علیکم
ممنون از لطف شمت
لینک دانلود زیر آن قرار داده شده است.
وفقکم الله لکل الخیر
خدا خیرتان بده
ممنون