دیوانگی شوهر و حق طلاق برای خانم
دیوانگی شوهر و حق طلاق برای خانم
فهرست این نوشتار:
[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][مسأله 2541]
مسأله 2541 پدر و جدّ پدری دیوانه ، اگر مصلحت باشد می توانند زن او را طلاق بدهند.
(اراکی ): مسأله پدر و جدّ پدری دیوانه می توانند زن او را طلاق بدهند ولی بنا بر احتیاط واجب باید طلاق ، با اجازه حاکم و به مصلحت دیوانه باشد و دیوانگی او متّصل به زمان قبل از بلوغ وی باشد.
(خوئی )، (تبریزی )، (زنجانی ): مسأله پدر و جدّ پدری دیوانه می توانند زن او را طلاق بدهند ( (زنجانی ): مگر آن که طلاق زن برای دیوانه مفسده داشته باشد).
(گلپایگانی )، (صافی ): مسأله پدر و جد پدری دیوانه که دیوانگی او متصل به زمان صغیر بودنش باشد می توانند زن او را طلاق بدهند و اگر متّصل نباشد با حاکم شرع است و احتیاط لازم آن است که حاکم هم از آنان اذن بگیرد.
(فاضل ): اگر مصلحت باشد می توانند زن او را طلاق بدهند. و اگر متصل نباشد، با مجتهد جامع الشرائط است و احتیاط آن است که مجتهد جامع الشرائط هم از آنان اذن بگیرد.
(بهجت ): مسأله پدر و جدّ پدری دیوانه در صورتی که مفسده و ضرری در کار نباشد، می توانند زن او را طلاق بدهند.
(سیستانی ): مسأله پدر و جدّ پدری دیوانه دائمی می توانند زن او را در صورتی که به صلاح او باشد طلاق بدهند.
- توضیح المسائل مراجع مطابق با فتاوای سیزده نفر از مراجع معظم تقلید
حضرت آیت الله مکارم شیرازی
جنون [عیوب موجب فسخ]
پرسش : شوهرم پزشک محترم و مطّلعى بوده که بعد از چند سال زندگانى مشترک زناشویى متأسّفانه مبتلا به جنون شد. من اختلال حواس او را به دادگاه اعلام و پزشک قانونى هم مراتب را تأیید کرده است، در صورتى که حاکم شرع حجر را ثابت و او را محجورٌعلیه بداند،آیا با صرف صدور حکم حجر، عقد نکاح فسخ مى شود؟
یا جهت وقوع فسخ ازدواج باز باید به محکمه مراجعه شود؟
پاسخ : زن مى تواند صیغه فسخ را جارى کند و احتیاط آن است که آن را به اطّلاع حاکم شرع برساند.
منبع: سایت هدانا برگرفته از استفتائات آیت الله العظمی مکارم شیرازی
- حكم طلاق در حال حيض
- طلاق زنی که حیض نمی شود
- اگر مرد طلاق ندهد تکلیف چیست
- طلاق غیابی بدون حضور همسر
- اجبار در طلاق دادن چه حکمی دارد
- حکم پیشنهاد طلاق به زن متاهل
- عده طلاق دختر باکره
- شرط عدم اعتیاد و حق طلاق
- طلاق ازدواج موقت
نحوه خواندن صیغه ازدواج دائم (متن+ترجمه)
نحوه خواندن صیغه ازدواج موقت(متن+ترجمه)
کلید: دیوانگی شوهر و حق طلاق پدر دیوانگی شوهر و حق طلاق پدر دیوانگی شوهر و حق طلاق پدر دیوانگی شوهر و حق طلاق پدر دیوانگی شوهر و حق طلاق پدر دیوانگی شوهر و حق طلاق پدر دیوانگی شوهر و حق طلاق پدر دیوانگی شوهر و حق طلاق پد[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]