دستورالعمل برای سیر و سلوک

دستورالعمل برای سیر و سلوک
فهرست این نوشتار:
دستورالعمل برای سیر و سلوک
حضرت آيت الله بهجت
حرکت به سوی کمال
سؤال: لطفاً دستورات عملی بدهید تا عمل نمایم و به لطف الهی به درجات عالیه نائل شوم؟
جواب:
باسمهتعالی،
عنه صلیاللهعلیهوآلهوسلم «ألا أخبرکم بدائکم و دوائکم، داؤُکم الذّنوب و دواؤُکم الإستغفار»۱،
کلمه «أستغفرالله» را تا میتوانید از روی اعتقاد کامل، صمیمانه، با التزام [fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][پایبندی]به لوازم حقیقیه معلومهاش، تکرار نمایید.
بهسوی محبوب، ص۶۶
حقیقت عبودیت، ترک معصیت است
بسماللهالرحمنالرحیم. الحمد لله رب العالمین، والصلاة علی سید الأنبیاء والمرسلین، و علی آله سادة الأوصیاء الطاهرین و علی جمیع العترة المعصومین، و اللعن الدائم علی أعدائهم أجمعین.
جماعتی از این جانب، طلب موعظه و نصیحت میکنند؛ اگر مقصودشان این است که بگوییم و بشنوند و بار دیگر در وقت دیگر، بگوییم و بشنوند، حقیر عاجزم و بر اهل اطلاع پوشیده نیست؛ و اگر بگویند کلمهای میخواهیم که اُمّالکلمات باشد و کافی برای سعادت مطلقه دارَین باشد، خدای تعالی قادر است که از بیان حقیر، آن را کشف فرماید و به شما برساند.
پس عرض میکنم که غرض از خلق، عبودیت است «وَ ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ إِلاَّ لِيَعْبُدُون»، و حقیقت عبودیت، ترک معصیت است در اعتقاد که عملِ قلب است و در عملِ جوارح.
و ترک معصیت، حاصل نمیشود بهطوریکه ملکه شخص بشود، مگر با دوام مراقبه و یاد خدا در هر حال و زمان و مکان و در میان مردم و در خلوت «و لا أقول سبحان الله والحمد لله، لکنه ذکر الله عند حلاله وحرامه».
به سوی محبوب، ص۲۳
راه سعادت
باسمه تعالی
کوچک و بزرگ باید بدانیم: راه یگانه برای سعادت دنیا و آخرت، بندگی خدای بزرگ است؛ و بندگی، در ترک معصیت است در اعتقادیات و عملیات.
آنچه را که دانستیم، عمل نماییم و آنچه را که ندانستیم، توقف و احتیاط نماییم تا معلوم شود، هرگز پشیمانی و خسارت، در ما راه نخواهد داشت. این عزم اگر در بنده، ثابت و راسخ باشد، خدای بزرگ، اولی به توفیق و یاری خواهد بود.
والسّلام علیکم و رحمة الله و برکاته، و الصّلاة علی محمدٍ و آله الطاهرین، و اللّعن علی أعدائهم أجمعین.
بهسوی محبوب، ص۲۸
لینک کوتاه مطلب: https://goo.gl/RdMVaa
ویژه نامه دستورالعمل های عرفانی
ذکر یونسیه و دستور آیت الله ملکی تبریزی
دستور العملي براي حل مشكلات جوانان
چله زیارت عاشورا آیت الله حق شناس
دستور آیت الله قاضی به صبر و تحمل آزار و اذیت
کلید: دستورالعمل برای سیر و سلوک دستورالعمل برای سیر و سلوک دستورالعمل برای سیر و سلوک دستورالعمل برای سیر و سلوک دستورالعمل برای سیر و سلوک دستورالعمل برای سیر و سلوک دستورالعمل برای سیر و سلوک دستورالعمل برای سیر و سلوک مراحل سیر وسلوک کتاب سیر و سلوک سیر و سلوک عرفانی سیر و سلوک چیست سیر و سلوک معنوی سیر و سلوک الی الله معنی سیر و سلوک استاد سیر و سلوک[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]