منظور از عرف برای تشخیص موسیقی حرام

منظور از عرف برای تشخیص موسیقی حرام
فهرست این نوشتار:
منظور از عرف برای تشخیص موسیقی حرام، عرف متشرع هست، نه مردمی که لاابالی هستند و هر موسیقی یا هر حرامی را انجام می دهند!.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی
عرف در موسیقی [fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][موسیقى]
پرسش : عرف به چه معنی است آیا با استناد به اینکه اکثر جوانها موسیقی های شاد گوش می کنند(ترانه) حلال می شود؟
پاسخ : عرف یعنی افراد فهمیده و متدین از توده های مردم و گوش دادن به موسیقی حرام باعث حلال شدن آن نخواهد شد.
عرفی که مطرب بودن یک موسیقی را تشخیص می دهد [موسیقى]
پرسش : منظور از عرفی که مطرب بودن یا نبودن یک موسیقی را تشخیص میدهند چیست؟ آیا عرف مردم عادی جامعه مورد نظر است یا عرف دیگری؟
پاسخ : منظور مردم متدین عادی و آگاه جامعه است.
مراجعه به افراد متدین برای تشخیص آهنگ های لهوی [موسیقى]
پرسش : در رساله بیان شده که برای تشخیص آهنگ لهو و لعب از آهنگ غیر آن با خواننده ی مرد باید به افراد متدین مراجعه کرد. حال من که یک دانشجو هستم نمی توانم مرتباً به این افراد مراجعه کنم، چاره چیست؟
پاسخ : این امر کار سختی نیست، نوع موسیقی هایی که افراد خلاف برای مجالس لهو و فساد استفاده می کنند میان مردم شناخته شده است و در مواردی هم که شک داشتید اجتناب کنید.
منبع: سایت هدانا برگرفته از استفتائات آیت الله العظمی مکارم شیرازی
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]