جواب دادن یا خاموش کردن موبایل در نماز

جواب دادن یا خاموش کردن موبایل در نماز
. خاموش کردن موبایل در نماز اگر صورت نماز به هم نخورد اشکال ندارد. اما زیبنده آن است که قبل از نماز اسباب حضور قلب در نماز فراهم شود.
مطابق نظر آيت الله خامنه اي
س: در صورت پاسخ به گوشی همراه با اذكاری چون تكبير و… نماز نمازگزار چه حكمی دارد؟
ج) به طور كلی اگر نمازگزار كلمهای را به قصد ذكر بگويد و هنگام گفتن ذكر، صدا را به قصد فهماندن مطلبی به ديگری بلند كند، اشكال ندارد ولی اگر فقط به قصد فهماندن به ديگری بگويد، نماز باطل میشود.
س 504: گاهی هنگام خواندن نماز واجب متوجه کودکی میشویم که در حال انجام کار خطرناکی است، آیا جایز است بعضی از کلمات سوره حمد یا سوره دیگر یا بعضی از ذکرها را بلند بخوانیم تا کودک یا کسانی که در خانه هستند، متوجه شوند و خطر رفع گردد؟ اگر هنگام قیام نماز دست یا ابرو را برای فهماندن چیزی به کسی و یا در جواب سؤال او تکان دهیم، آن نماز چه حکمی دارد؟
ج: اگر بلند کردن صدا هنگام قرائت آيات يا ذکرهاى نماز براى آگاه کردن ديگران، موجب خروج از هيأت نماز نشود، اشکال ندارد. مشروط به اين که قرائت و ذکر به نيت قرائت و ذکر باشد، و حرکت دادن دست يا چشم و ابرو اگر مختصر و به نحوى باشد که با استقرار و آرامش و يا هيأت نماز منافات نداشته باشد، موجب بطلان نماز نمى گردد.
منبع: سایت هدانا برگرفته از استفتائات آیت الله العظمی خامنه ای
آيت الله شبيري زنجاني
اگر الله اکبر را به قصد ذکر بگوید هر چند بخواهد چیزی را به کسی بفهماند اشکالی ندارد.
منبع: سایت هدانا برگرفته از استفتائات آیت الله العظمی شبیری زنجانی.
- بلند کردن صدا در نماز برای اشاره به چیزی
- سرفه کردن و آروغ زدن و آه کشیدن در نماز
- حکم حرف زدن سهوی یا عمدی در نماز
- حکم برگرداندن صورت از قبله در نماز
- حکم آمین گفتن و دست بسته نماز خواندن
- مبطلات نماز کدام است
- خواندن حمد و سوره بجای تسبیحات در نماز
کلید: جواب دادن یا خاموش کردن موبایل در نماز جواب دادن یا خاموش کردن موبایل در نماز جواب دادن یا خاموش کردن موبایل در نماز جواب دادن یا خاموش کردن موبایل در نماز جواب دادن یا خاموش کردن موبایل در نماز جواب دادن یا خاموش کردن موبایل در نماز جواب دادن یا خاموش کردن موبایل در نماز جواب دادن یا خاموش کردن موبایل در نماز جواب دادن یا خاموش کردن موبایل در نماز
امتیاز بینندگان:1 ستاره