گرم کردن غذای روز گذشته با غدای روز در رستوران
گرم کردن غذای روز گذشته با غدای روز در رستوران
حضرت آیت الله مکارم شیرازی
استفاده از غذای اضافی درروزهای بعد در غذاخوری ها [متفرقه مشاغل ]
پرسش : بنده سال های زیادی است که شغلم آش سبزی فروشی است و روزی 300کیلو تا400کیلو آش درست می کنم؛ ولی بعضی روزها به دلیلی مانند بارندگی مقداری از آش درست کرده اضافی می آید، اگر بخواهم دور بریزم مصداق اسراف است؛ حال سوال من این است که از آش اضافی، می توانم در آش های فردا استفاده کنم؟
پاسخ : اگر در محل سردی نگهداری بشود و کاملا سالم بماند مانعی ندارد.
منبع: سایت هدانا برگرفته از استفتائات آیت الله العظمی مکارم شیرازی.