وبگاه پاسخگویی به سوالات دینی هدانا

گرم کردن غذای روز گذشته با غدای روز در رستوران

گرم کردن غذای روز گذشته با غدای روز در رستورانطبق نظر آيت الله مكارم شيرازي

حضرت آیت الله مکارم شیرازی

استفاده از غذای اضافی درروزهای بعد در غذاخوری ها [متفرقه مشاغل ]

پرسش : بنده سال های زیادی است که شغلم آش سبزی فروشی است و روزی ۳۰۰کیلو تا۴۰۰کیلو آش درست می کنم؛ ولی بعضی روزها به دلیلی مانند بارندگی مقداری از آش درست کرده اضافی می آید، اگر بخواهم دور بریزم مصداق اسراف است؛ حال سوال من این است که از آش اضافی، می توانم در آش های فردا استفاده کنم؟
پاسخ : اگر در محل سردی نگهداری بشود و کاملا سالم بماند مانعی ندارد.

منبع: سایت هدانا برگرفته از استفتائات آیت الله العظمی مکارم شیرازی.

حتما بخوانيد

احکام مشاغل و درآمد های حلال و حرام

ویژه نامه احکام جامع سایت هدانا 

نظر مخاطبان درباره این مطلب:

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط سایت هدانا منتشر خواهد شد.

آدرس ایمیل شما به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.