وبگاه پاسخگویی به سوالات دینی هدانا

نیت نماز جمعه

0

نیت نماز جمعه

فهرست این نوشتار:

سوال: در نیت نماز جمعه چه بگوییم؟

پاسخ: نیت نماز جمعه و هر نماز دیگری لازم نیست بر زبان گفته شود، همینکه بداند می خواهد نماز جمعه بخواند همین نیت هست. اگر خواست بر زبان جاری کند می تواند بگوید«نماز جمعه می خوانم، قربه الی الله».

طبق نظر آيت الله مكارم شيرازي

حضرت آیت الله مکارم شیرازی

نیت امام جمعه [fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][رکعات نماز ]

پرسش : آيا امام در نماز جمعه و عيد لازم است نيّت جماعت کند؟

پاسخ : شرط نمازجمعه، جماعت است و لازم است امام نیّت جماعت کند. ولی در نماز عید یا نمازهای دیگر لازم نیست. ولی مامومین باید نیّت جماعت کنند.

طریقه خواندن نماز جمعه [رکعات نماز ]

پرسش : نماز جمعه چگونه خوانده می شود؟

پاسخ : نماز جمعه دو رکعت است مانند نماز صبح، حمد و سوره با صداى بلند خوانده مى شود و دو قنوت دارد یکى در رکعت اول پیش از رکوع و دومى در رکعت دوم بعد از رکوع. مستحب است امام در رکعت اول، بعد از حمد، سوره جمعه و در رکعت دوم، سوره منافقین را بخواند. باید قبل از نماز جمعه دو خطبه به وسیله امام جمعه خوانده شود که بنابر احتیاط واجب بعد از اذان ظهر باشد و اگر قبل از آن خوانده شود اعاده کنند.

منبع: سایت هدانا برگرفته از استفتائات آیت الله العظمی مکارم شیرازی

حتما بخوانيد

ويژه نامه احكام نماز[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

نظر مخاطبان درباره این مطلب:

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط سایت هدانا منتشر خواهد شد.

با توجه به حجم سوالات، به سوالات تکراری پاسخ داده نمی شود لطفا در سایت «سرچ» کنید.