رابطه بدحجابی با آزار جنسی زنان

رابطه بدحجابی با آزار جنسی زنان
فهرست این نوشتار:
هیچگاه رسانهها ی مروج بد حجابی و آزادی های جنسی به این سوال پاسخ نمی دهند که چرا در این کشورهای غربی به اصطلاح آزاد که دین و حجاب در آنها نهادینه نیست، وضع خشونت و آزار جنسی علیه زنان بیداد میکند؟ آیا نه این است که حجاب یک امر فطری است که حفظ و ترویج آن باعث مصون ماندن خود زنان و جامعه است!/امام على عليه السلام : صيانت زن او را شادابتر و زيبايى اش را پايدارتر مى كند .
در کشورهای غربی به میزان آزادیشان افتخار و خود را از فرهنگ بالایی برخوردار میدانند، اما میزان آزار و اذیت جنسی دختران و زنان در این کشورها به میزان نگران کنندهای وجود دارد؟. نگاه منطقی به این آمار و وضعیت اسف بار زنان در غرب و نداشتن راهی عملی برای مقابله با این معضلات فرهنگی و اجتماعی نشان می دهد که ستیز با دستورات فطری دین همانند حجاب باعث می شود که بیش از هر چیزی دود آن به چشم جامعه و مخصوصا زنان برود!. دفاع از حقوق زنان باید بر اساس فطرت باشد و به صرف شعارهایی که راه را برای شهوترانی مردان هوس باز باز می کند محقق نمی شود. باید یک جواب صحیح و منطقی برای آزار های جنسی زنان داشت؟!.
یورونیوز در گزارشی که بر اساس مطالعات «آژانس اروپایی حقوق بنیادین» صورت گرفته است، از آزار و اذیت جنسی فراوان زنان در اروپا پرده بر میدارد
دنیای پنهای آزار و اذیت جنسی زنان در اروپا
یورونیوز چندی پیش گزارشی از آزار و اذیت جنسی زنان در اروپا منتشر کرد که شاید برای بسیاری از جامعهشناسان و ناظران شگفتآور و مایه تاسف بود.
در این گزارش که بر اساس مطالعات «آژانس اروپایی حقوق بنیادین» (European Union Agency for Fundamental Rights) صورت گرفته، آمده است: «در اتحادیه اروپا بیش از نیمی از زنان از دوران نوجوانی مورد آزار و اذیت و جنسی قرار گرفتهاند؛ در بیشتر کشورهای اتحادیه اروپا، آزار جنسی زنان در محیط کار جرم به حساب میآید، اگرچه این موارد بندرت گزارش میشود و آزارگر هم همیشه مجازات نمیشود. در کشورهای اسکاندیناوی و در فرانسه، زنان بیشتری قربانی این قبیل خشونتها میشوند».
این گزارش میافزاید: «بیش از نیمی از زنان در اروپا از ۱۵ سالگی، آزار جنسی را تجربه کردهاند که شامل لمس و تماس ناخواسته، دریافت ایمیل یا پیامک با محتوای جنسی و یا پیشنهادهای سکسی میشود. هر چه یک زن تحصیلکردهتر یا از نظر حرفهای موفقتر باشد، احتمال اینکه مورد این قبیل آزار و اذیتها قرار بگیرد، بیشتر است».
طبق مطالعات «آژانس اروپایی حقوق بنیادین» که از ۴۲ هزار زن از کشورهای مختلف اتحادیه اروپا مصاحبه شد و در سال ۲۰۱۴ منتشر گردید، بیش از نیمی از زنان در کشورهای عضو اتحادیه اروپا، از سن ۱۵ سالگی مورد آزار و اذیت جنسی قرار گرفتهاند و نزدیک به یک سوم آنها گفتهاند که در محیط کار از سوی همکار، مافوق و یا مشتری مورد آزار جنسی قرار گرفتهاند.
جالب آنکه برخلاف تصوری که از کشورهای اسکاندیناوی وجود دارد که این کشورها از نظر برابری جنسیتی از وضعیت خوبی برخوردارند، اما سوئد و دانمارک در این مورد در راس هستند: به ترتیب ۸۰ و ۸۱ درصد زنان در این دو کشور آزار و اذیتها را گزارش کردهاند.
گزارش آماری «آژانس اروپایی حقوق بنیادین» در رابطه با خشونت علیه زنان در اروپا (دانلود)
فاجعه درفرانسه: آمار تکان دهنده از آزارجنسی زنان در محل کار و مترو
فرانسه از نظر آزار جنسی زنان تحصیلکرده در محیط کار جزء چند کشور اول اتحادیه اروپاست. آزارهای جنسی شامل دریافت پیام یا اظهار نظر با محتوای جنسی، جوکهایی با موضوعات سکسی، تماس یا لمس ناخواسته، یا دریافت ویدئوهای پورنوگرافی در محل کار است. رسوایی اخلاقی اخیر «دنیس بوپن» – نائب رئیس مجلس ملی فرانسه – فقط یکی از نشانههای اوج آزار جنسی زنان در محیط کار است که پس از آن موجب شد هفده وزیر زن سابق فرانسه در یک اقدام هماهنگ، اظهار دارند که دیگر در برابر پدیده “آزار جنسی زنان” در عرصه سیاست سکوت نخواهند کرد.
در یک نظرسنجی از زنان شهر پاریس، مشخص شد که 100% این زنان در داخل قطارهای متروی پاریس به نوعی هدف آزار جنسی قرار گرفتهاند
نیمی از زنان شاغل انگلیسی مورد آزار قرار میگیرند
طبق نظرسنجی که به تازگی در بریتانیا انجام شده، نیمی از زنان در این کشور آزار و اذیت جنسی در محیط کار را تجربه کردهاند. در این نظرسنجی که توسط «کنگره اتحادیههای کارگری» منتشر شده، زنان جوان بین ۱۸ تا ۲۴ سال بهویژه در این زمینه آسیبپذیرتر هستند و دو سوم کسانی که در این نظرسنجی شرکت کردهاند، گفتهاند که قربانی این قبیل آزارها شدهاند.
به گزارش محققان کنگرۀ سندیکاهای انگلیس و سایت طرح موسوم به «جنسیتگراییِ هر روزه»، زنان انگلیسی در محل کار خود با سوءاستفادۀ جنسی و شوخیهای نامناسب مواجه هستند. این گزارش نشان میدهد 800 درصد از این زنان، از ترس آنکه مبادا روابطشان در محیط کار به خطر بیفتد، کارفرمایشان را از آزاری که دیدهاند، آگاه نکردهاند.
نیمی زنان انگلیسی در محل کار خود با سوءاستفادۀ جنسی و شوخیهای نامناسب مواجه هستند اما 80 درصد از این زنان از ترس از دست دادن شغل خود، در این رابطه سکوت میکنند
طبق این تحقیقات تقریباً از هر پنج زن، یک نفر از سوی مافوقِ مستقیم خود مورد آزار جنسی قرار گرفتهاند و به گفتۀ خود احساس کردهاند که اگر این موضوع را گزارش دهند، کسی آنها را جدی نخواهد گرفت.
حجاب و عفاف عامل صیانت زن و جامعه
البته هیچگاه رسانهها ی مروج بد حجابی و آزادی های جنسی به این سوال پاسخ نمی دهند که چرا در این کشورهای غربی به اصطلاح آزاد که دین و حجاب در آنها نهادینه نیست، وضع خشونت و آزار جنسی علیه زنان بیداد میکند؟ آیا نه این است که حجاب یک امر فطری است که حفظ و ترویج آن باعث مصون ماندن خود زنان و جامعه است!.
حجاب و عفاف از نظر روانشناسی باعث می شود زنان کمتر در معرض آسیب های روحی همانند افسردگی و آزار های جنسی قرار بگیرند. الامام علی عليه السلام : صِيانَةُ المَرأةِ أنعَمُ لِحالِها وَأدوَمُ لِجَمالها. غرر الحكم : 5820 .
امام على عليه السلام : صيانت زن او را شادابتر و زيبايى اش را پايدارتر مى كند .
منابع:
- http://www.irinn.ir/news/87697
- http://www.presstv.ir/DetailFa/2016/08/10/479349/UK-women-sexually-work-Study
- مقاله «بازنمایی حجاب زن مسلمان در رسانه های غربی»، نویسنده دکتر سوسن صفاوردی.
- یورونیوز
- منبع: سایت هدانا برگرفته از مشرق نیوز(همراه با ویرایش و اضافات)