عبور از ميقات در كمتر از يك ماه از انجام عمره
عبور از ميقات در كمتر از يك ماه از انجام عمره
فهرست این نوشتار:
2- گذر از ميقات بعد از انجام عمره
عبور از ميقات در كمتر از يك ماه
205- بعد از انجام عمره مفرده حتى اگر يك ماه فاصله نشده باشد، جهت گذر از ميقات،[1] انجام عمره مفرده بنا بر احتياط به قصد رجا لازم است و بدون آن گذر از ميقات جايز نيست.
[1] ( 2). مراجعه شود به مسأله 184
آيات عظام: تبريزى، خويى سبستانى، صافى، فاضل، گلپايگانى و مكارم: در صورتى كه در همان ماه قمرى كه محرم شد، به مكّه برود احرام مجدّد لازم نيست.
آيةالله خامنه اى: اگر در همان ماهى كه احرام و اعمال عمره را انجام داده است وارد مكه شود عبور از ميقات بلامانع است اما اگر احرام در ماهى و اعمال در ماهى ديگر باشد پس اگر احرام وى در ماه رجب بوده و اعمال را در ماه شعبان انجام داده بنابر احتياط واجب اگر در ماه شعبان مجدداً وارد مكه شود بايد احرام ببندد و رعايت اين احتياط در ماههاى ديگر هم خوب است.
210- در صورت تبدّل حج تمتّعِ واجبِ، به حجِّ افراد، بايد بعد از حج افراد، عمره مفرده انجام شود،[1] اين عمره از ادنى الحل- كه افضلِ آن «جِعرانه»، «حُديبيه» و «تنعيم» انجام مىشود.
[1] ( 1). آية اللَّه سيستانى: در صورت تمكن.
منبع: سایت هدانا برگرفته از مناسك حج با حواشى و مطابق با فتاوای دوازده نفر از مراجع معظم تقلید/ متن اصلی از رساله امام خمینی و مُحشی حضرات آیات: خامنه ای، سیستانی، صافی گلپایگانی، مکارم شیرازی، نوری همدانی، وحید خراسانی، بهجت،فاضل ، خویی، گلپایگانی، تبریزی.