در دستشويي عورت روبه قبله نباشد يا بدن

در دستشويي عورت روبه قبله نباشد يا بدن
[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
مسأله ۶۷. موقع تخلّی باید بنابر احتیاط لازم، جلوی بدن یعنی شكم و سینه رو به قبله یا پشت به قبله نباشد و منظور از قبله جهتی است كه وقتی انسان قبله را میداند و اضطراری هم ندارد باید نماز را به آن طرف بخواند.
مسأله ۶۸. اگر موقع تخلّی طرف جلوی بدن كسی رو به قبله یا پشت به قبله باشد و عورت خود را از قبله برگرداند، کافی نیست و احتیاط مستحب آن است كه حتّی در صورتی که جلو بدنش رو به قبله یا پشت به قبله نیست، عورت را رو به قبله یا پشت به قبله ننماید.
مسأله ۶۹. احتیاط مستحب آن است كه طرف جلوی بدن در موقع استبراء (كه احكام آن بعداً گفته میشود) و موقع تطهیر مخرج ادرار و مدفوع، رو به قبله و پشت به قبله نباشد و در صورتی كه فرد میداند قطره یا قطرات اندکی از ادرار در مجرا باقی مانده و با عمل استبراء بیرون میآید، این احتیاط، شدیدتر میباشد.
مسأله ۷۰. اگر برای آنكه نامحرم او را نبیند، مجبور شود یا رو به قبله بنشیند و یا پشت به قبله بنشیند، بنابر احتیاط لازم، باید پشت به قبله بنشیند. رساله توضيح المسائل جامع.
لينك كوتاه مطلب: https://hadana.ir/?p=20999
*- ضمنا شما می توانید از اینجا مشترک خبرنامه سایت شوید و جدید ترین مطالب را دریافت کنید.
كليد: در دستشويي عورت روبه قبله نباشد يا بدن در دستشويي عورت روبه قبله نباشد يا بدن در دستشويي عورت روبه قبله نباشد يا بدن در دستشويي عورت روبه قبله نباشد يا بدن در دستشويي عورت روبه قبله نباشد يا بدن در دستشويي عورت روبه قبله نباشد يا بدن در توالت چگونه بنشينيم رعايت قبله[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]