وبگاه پاسخگویی به سوالات دینی هدانا

سایت هدانا

آموزش ویرایش و انتشار مطالب

  1. برای همکاری با ما اینجا کلیک کنید.
  2. آموزش ورود به سایت هدانا اینجا کلیک کنید
  3. آشنایی با پیشخوان و بخش نوشتارهای سایت هدانا اینجا کلیک کنید
  4. آموزش ویرایش و انتشار مطالب.

با آموزش نشر مطالب در خدمت شما هستیم، اگر کمی با ورد و یا نوشتن در وبلاگ آشنا باشید به راحتی می توانید با ما همراه باشید.

گام اول:

متنی که در اختیار شما قرار می گیرد یا متنی را که نوشته اید و می خواهید در قسمت نوشتار وارد کنید، اولین کار قبل از وارد کردن نوشته این هست که دکمه «چسباندن متن ساده» را کلیک و فعال کنید!.

 

دکمه های ویرایشگر وردپرس
دکمه های ویرایشگر

چه نیازی به این کار هست؟

دقت داشته باشید هر مطلبی که از اینترنت یا جای دیگری کپی می کنید ساختار کد ها و … را با خود به همراه دارد، اگر بدون تغییر وارد نوشتار کنید، تنطیمات سایت نمی تواند در مواردی آنها را تغییر بدهید، شما با فعال کردن این دکمه تمام ساختارهای متن مثل لینکها و … را از بین می برید و یک متن خام به نوشتار اضافه می کنید. 

اگر شروع به نوشتن می کنید نیازی نیست این دکمه فعال باشد.

گام دوم:

متن را وارد می کنید، نوعا متنها سوال و جواب هست، لذا متن پاسخ را باید با رنگ آبی متمایز کنید. برای این کار می توانید از دکمه «رنگ متن» استفاده کنید.

گام سوم:

دکمه های ویرایشگر
دکمه های ویرایشگر

یک عنوان و تیتر اصلی را در اول و بالای نوشتار قرار بدهید. پس از آن باید دکمه «بند» را فشار بدهید و «H1» را انتخاب کنید. فقط دقت کنید یکبار در متن آنهم در اولین خط از نوشتار باید از «H1» استفاده کرد.

برای تیترهای داخل متن باید از «H2» استفاده کرد. فایده این کار این است که عناوین در انتشار به صورت رنگی نمایش داده می شوند، و هنگامی که موتور های جستوجوگر نوشتار را بررسی می کنند متوجه عنوان مطلب می شوند و این برای سئو مطلب بسیار خوبست.

گام چهارم:

لازم هست تمام متن را همتراز کنید. برای این کار  ابتدا دکمه Ctrl+A را فشار بدهید بعد از آن دکمه «تراز کردن» را فشار بدهید.

گام پنجم:

لازم هست که حتما منبع را در انتهاء نوشتار مشخص کنید، مثلا اگر یک استفتاء را از سایت رهبری برداشت کرده ایم در انتهاء نوشتار اینگونه اضافه می کنیم:

منبع: سایت هدانا برگرفته از استفتائات آیت الله العظمی خامنه ای.

پس از آن لازم هست، اگر مطلب دیگری می خواهید اضافه کنید، با فشار دادن دکمه «خط افقی» یک خط زیر نوشته قرار بدهید. در آخر تمام مطالب تصویر زیر را اضافه می کنید:

حتما بخوانيد

بعد در قسمت جستجوی سایت در صفحه اصلی، با توجه به محتوای نوشتار جست و جو کنید، مثلا درباره غسل جمعه جست و جو کنید و نوشته های قبلی و مرتبط را ببینید: و حدود شش عنوان را به ذیل نوشتار اضافه کنید. مثلا:

سرچ مطالب این عناوین را اضافه می کنید. به همین راحتی می توانید یک نوشتار را آماده کنید. 

لازم به ذکر هست به هیچ عنوان نیاز نیست نوع قلم را مشخص کنید، چون قلم پیشفرض بر روی سایت فعال هست و همان مورد استفاده قرار می گیرد، سایر دکمه ها نیز کمتر مورد استفاده هست و با اندکی وقت و کار کردن با آن می توانید آشنا بشوید.

گام ششم:

 

لینک دادن
لینک دادن

فقط توجه کنید، قرار دادن لینک در متن بسیار برای خواننده مهم هست، بسیار خوب هست که موارد مهم را لینک بدهید یا مثلا نوشتارهای مرتبط را در بالای سایت معرفی کنید. 1- قسمتی از متن را انتخاب کنید، 2- بعد دکمه «گذاشتن/ویرایش پیوند» را فشار بدهید تا مشابه تصویر باز شود بعد از آن دکمه تنظیمات در گوشه آن را فشار بدهید تا تصویر زیر باز شود.

نحوه آموزش لینک

1- آدرس اینترنتی را اینجا اضافه کنید. 2- متن انتخاب شده. 3- اگر این گزینه را انتخاب کنید، اگر خواننده بر روی متن کلیک کند در صفحه جدید لینک باز می شود. اگر انتخاب نشود در همان صفه لینک باز می شود. 4- این قسمت کاربرد کمی دارد، اگر به خود سایت لینک می دهید به هیچ عنوان نباید فعال باشد. کوتاه اینکه هر گاه به سایتی دیگر لینک داده می شود، موتورهای جست وجو با توجه به جایگاه ارجاع دهنده سایت پذیرنده را بررسی می کنند، اگر سایت پذیرنده اعتبار کمتری داشته باشد این ارجاع باعث کاهش رتبه سایت ارجاع دهنده می شود با فعال کردن این دکمه، سبب می شود که لینک ارسالی مورد توجه قرار نگیرد.

5- اگر نشانی و آدرس اینترنتی خاصی را کپی نکرده ای می توانید در قسمت جستو جو سرچ کنید تا موارد و لینکهای مشابه به شما در قسمت شش به نمایش گذاشته شود. پس از آن انتخاب کنید تا متن انتخاب شده دارای لینک شود.

تصویر نویسنده

در اینجا شما به راحتی یک متن را برای انتشار آماده کرده اید، اگر تصویر خاصی مطابق با نوشتار نیاز باشد بعدا توسط بخش ویرایش اضافه می شود، یا می توانید یک تصویر را اضافه کنید. در نگاه اوب کمی طولانی شد، اما با یک یا دو بار کار کردن تمام این موارد را به آسانی فرا خواهید گرفت.

از صبر و حوصله شما برای فرا گرفتن این درس تشکر می کنیم. حالا پس از یک آموزش موفقیت آمیز یک صلوات بفرستید.

 

صلوات