وبگاه پاسخگویی به سوالات دینی هدانا

وسواس و اسراف در مصرف آب

0

وسواس و اسراف در مصرف آب

طبق نظر آيت الله مكارم شيرازي

حضرت آیت الله مکارم شیرازی

حرمت اسراف در وسواس [fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][وسواس در اعتقادات و احکام ]

پرسش : در مصرف آب زیاده روى مى‌کنم، و هر چه تلاش مى‌نمایم نمى‌توانم جلوى این کار زشت را بگیرم. به همین جهت همواره با شوهرم مشاجره داریم. او مى‌گوید: «گذشته از این که کار حرامى انجام مى‌دهى و ضامن هستى، من که شوهر تو هستم راضى به عمل تو نیستم». لطفاً بفرمائید : الف) آیا کار من حرام و موجب ضمان است؟ ب) آیا در وضو و نمازم اشکالى ایجاد مى‌شود؟

پاسخ : سعى کنید به مقدار متعارف آب مصرف کنید. اگر بیش از آن باشد و همسرتان راضى نباشد، حرام و موجب ضمان است. و اگر شیطان وسوسه کند که فلان مقدار آب کافى نیست، اعتنا نکنید و اعمالتان اشکالى نخواهد داشت، و ما مسئولیّت آن را به عهده مى‌گیریم؛ و به فرض که همسرتان هم راضى باشد، اسراف در آب وضو و غسل جایز نیست.

منبع: سایت هدانا برگرفته از استفتائات آیت الله العظمی مکارم شیرازی.

حتما بخوانيد

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

نظر مخاطبان درباره این مطلب:

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط سایت هدانا منتشر خواهد شد.

با توجه به حجم سوالات، به سوالات تکراری پاسخ داده نمی شود لطفا در سایت «سرچ» کنید.