وبگاه پاسخگویی به سوالات دینی هدانا

مصرف جوی پخته شده

0

مصرف جوی پخته شده

طبق نظر آيت الله مكارم شيرازي

حضرت آیت الله مکارم شیرازی

مصرف جوی پخته شده [fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][آبجو]

پرسش : شخصى از ناراحتى گوارشى و فقر آهن رنج مى برد. اهل فنّ، مصرف جو را به صورت پخته براى اوتجويز كرده اند. او جو را به سه صورت مى تواند مصرف كند :

1.همراه با غذاهاى ديگر، مثل ريختن در سوپ.

2.پختن آن به تنهايى، كه در اين روش مقدارى آب در ظرف همراه جو مىماند.

3.پختن جوى كه جوانه زده است، بدين صورت كه جو را به صورت خيس در لاى دستمال مى گذاريم تا جوانه بزند و بعد آن را میپزيم در اين روش هم، مقدارى آب همراه جو مى ماند. يادآورى مى شود كه جذب آهن در اين روش بيشتر و تأثيربخشى آن در بهبود ناراحتى گوارشى افزونتر است. آيا آب همراه جو در روش دوّم و سوّم، خاصيت آبجو را دارد و يا مىتوان آن را مصرف كرد؟ آيا روش اوّل، روش درستى است؟

پاسخ : مصرف جو و آبى که در آن است در هر سه صورت بالا جایز است، به شرط این که مدّت زیادى در آن نماند.

منبع: سایت هدانا برگرفته از استفتائات آیت الله العظمی مکارم شیرازی.

حتما بخوانيد

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

نظر مخاطبان درباره این مطلب:

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط سایت هدانا منتشر خواهد شد.

با توجه به حجم سوالات، به سوالات تکراری پاسخ داده نمی شود لطفا در سایت «سرچ» کنید.