وبگاه پاسخگویی به سوالات دینی هدانا

حکم کشمش جوشیده

0

حکم کشمش جوشیده

طبق نظر آيت الله مكارم شيرازي

حضرت آیت الله مکارم شیرازی

جوشیدن مویز یا کشمشی که در غذا می ریزند [fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][شراب]

پرسش : اگر مویز یا کشمش در غذا بریزند و بجوشد چه حکمی دارد؟

پاسخ : هرگاه مویز و کشمش را در غذا بریزند و بجوشد، به طورى که آب به داخل آن نفوذ کند و آب داخلش نیز بجوشد حرام مى‏شود امّا نجس نیست و مى‏ توان آنها را جدا کرد و غذا را خورد. ولى در حال سرخ کردن و دم کردن در برنج و امثال آن مانعى ندارد. و در مورد خرما نیز اگر آب آن در غذا وارد شود و بجوشد و مستهلک شود مانعى ندارد. ولى اگر مقدار آن به قدرى باشد که بجوشد ولى مستهلک نشود نمى‏توان آن را خورد.

منبع: سایت هدانا برگرفته از استفتائات آیت الله العظمی مکارم شیرازی.

حتما بخوانيد

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

نظر مخاطبان درباره این مطلب:

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط سایت هدانا منتشر خواهد شد.

با توجه به حجم سوالات، به سوالات تکراری پاسخ داده نمی شود لطفا در سایت «سرچ» کنید.