وبگاه پاسخگویی به سوالات دینی هدانا

غذای داغ را فوت نکنید؟

هوای دهان که مرکب از دو اکسیژن و یک هیدروژن است، اگر به دو محلول باز و فنولفتالئین دمیده شود، تولید اسید کرده، رنگ ارغوانی را تبدیل به مایع سفید رنگ می کند و تحقیقات طبی هم ثابت کرده که اسید کلریدریک برای معده ضرر و زیان فوق العاده ای دارد

غذای داغ را فوت نکنید؟

فوت کردن به غذا، می تواند ضررهای فردی و اجتماعی داشته باشد، از جمله:

– با فوت کردن، چیزی از غذا بر سفره یا غذای دیگران بریزد ;

– بوی دهان در هوا پخش و به مشام دیگران برسد ;

– گاه موجب انتقال بیماری می شود;

در کتاب «اعجاز اسلام از نظر اخبار» آمده است: «… اگر دو لوله آزمایش، در هر کدام مقداری محلول باز و محلول فنولفتالئین ریخته شود، تولید رنگ ارغوانی خواهد کرد، در این صورت، اگر به یکی از آن دو لوله آزمایش، مقداری اسید کلریدریک اضافه کنیم، رنگ ارغوانی تبدیل به مایع سفید رنگی می شود و اگر به جای اسید کلریدریک، در دیگری به وسیله دهان بدمیم، نیز رنگ ارغوانی تبدیل به مایع سفید رنگ خواهد شد و نیز تحقیق و آزمایش ثابت کرده که هیچ ماده ای غیر از اسید کلریدریک نمی تواند رنگ ارغوانی را تبدیل به مایع سفید رنگ کند . با این مقدمه، نتیجه چنین می شود که هوای دهان که مرکب از دو اکسیژن و یک هیدروژن است، اگر به دو محلول باز و فنولفتالئین دمیده شود، تولید اسید کرده، رنگ ارغوانی را تبدیل به مایع سفید رنگ می کند و تحقیقات طبی هم ثابت کرده که اسید کلریدریک برای معده ضرر و زیان فوق العاده ای دارد . لذا می توان گفت که وصی ششم پیامبر اسلامی (صلی الله علیه و آله) از این جهت و جهات دیگری که هنوز برای بشر مخفی است، از دمیدن به چیزهای گرم، اعم از خوردنی و آشامیدنی به عنوان مکروه، جلوگیری و نهی نموده است .»

مجله  شمیم یاس  اسفند ۱۳۸۲.

امام صادق علیه السلام:

و نَهى [رَسولُ اللّه ِ. صلی الله علیه و آله]أن یُنفَخَ فی طَعامٍ أو شَرابٍ.

پیامبر خدا از فوت کردن در غذا و آشامیدنى نهى فرمودند.

بحار الأنوار، ج. ۷۵، ص. ۵۰.

🔗 لینک کوتاه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

نظرات بسته شده است.