وبگاه پاسخگویی به سوالات دینی هدانا

تبدیل سرکه به شراب و بوی الکل

تبدیل سرکه به شراب و بوی الکل

طبق نظر آيت الله مكارم شيرازي

حضرت آیت الله مکارم شیرازی

ماندن سرکه و تبدیل شدن به شراب

پرسش : آیا ممکن است که سرکه بعد از مدتی ماندن، خود به خود تبدیل به شراب شود؟ در این صورت حکم آن چیست؟

پاسخ : در فصول سال و شرایط محل نگهداری ظرف متفاوت است. گاهی ممکن است در مدت چهل روز تبدیل به شراب شود و گاه دو یا سه ماه؛ هرگاه بوی تند الکل داد شراب است و باید صبر کنند تا این حالت بعد از مدتی برطرف شود تا بتوانند از آن استفاده کنند.

مدت زمان تبدیل انگور به سرکه

پرسش :آیا سرکه با ماندن تبدیل به شراب می شود و آیا مدت زمان سرکه شدن سیب هم مانند انگور، چهل روز می باشد؟

پاسخ :سرکه تبدیل به شراب نمی شود و مدت زمان تبدیل انگور و سایر میوه ها به سرکه در فصول سال و شرایط محل نگهداری ظرف متفاوت است. گاهی ممکن است در مدت چهل روز تبدیل به شراب شود و گاه ۲ تا ۳ ماه؛ هرگاه بوی تند الکل داد شراب است و باید صبر کنند تا این حالت بعد از مدتی برطرف شود تا بتوانند استفاده کنند.

عدم تاثیر سرکه شدن شرابی که از انگور نجس درست شده

پرسش :اگر انگور یا کشمش یا خرمای نجس را تبدیل به سرکه کنند پاک می شود؟

پاسخ :شرابى که از انگور نجس درست کنند با سرکه شدن پاک نمى‏شود، حتّى اگر نجاستى از خارج به شراب برسد، واجب است بعد از سرکه شدن از آن اجتناب کرد.

 

منبع: سایت هدانا برگرفته از استفتائات حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی.

حتما بخوانيد



کلید:  تبدیل سرکه به شراب و بوی الکل تبدیل سرکه به شراب و بوی الکل تبدیل سرکه به شراب و بوی الکل تبدیل سرکه به شراب و بوی الکل تبدیل سرکه به شراب و بوی الکل آیا سرکه و ترشی با ماندن و کهنه شدن و بوی الکل گرفتن نجس

🔗 لینک کوتاه

نظر مخاطبان درباره این مطلب:

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط سایت هدانا منتشر خواهد شد.

آدرس ایمیل شما به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.